En kvinnlig DJ lyssnar på musik i hörlurar
Kurs

Alla kan sjunga - intresseanmälan

Ort
Nora
Startdatum
24 Okt 2022
Dagar
Mån-Fre
Antal tillfällen
6 st
Ledare
Monica Andersson
Nummer
63390
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Detta är en intresseanmälan för en "Alla kan sjunga" kör eller sånggrupp. Vi planerar att starta en sånggrupp i Nora under oktober-22 och söker här kontakt med dig som gillar att sjunga och är nyfiken på en ny grupp.

 

Innehåll
Vår repertoar har en stor bredd på genre. Tillsammans med körledaren Monica Moa Andersson  hittar vi en härlig blandning av pop och kända klassiker på svenska och engelska. Vi lär oss uppsjungning, tränar sångteknik och får öva på att lyssna in varandra på ett lekfullt sätt. Prata ihop dig med kompisen eller kom själv och träffa nya vänner! I slutet av terminen har vi en liten konsert för vänner.


Upplägg
Kursen går en gång i veckan, samma dag och tid. Vi håller till i Allaktivitetshuset Nora

Vi återkommer med veckodag, tid och pris


Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs, det skall vara enkelt och roligt. Vi lär oss under terminen och testar på att sjunga enklare stämmor.

Kursledare

Monica Andersson är kursledare och har stor erfarenhet att leda grupper inom alla åldrar. Hon är också egen artist och är verkligen en inspirerande och härlig person.


Bra att veta
Vi hör av oss när vi har fått ihop en grupp om 10 personer. Då kör vi igång! Anmälan här är utan kostnad för ev. avbokning.

Ort

Allaktivitetshuset i Nora

Älvtorpsvägen 11, Nora

Visa på karta

Utforska ämnesområde