Ort
Malmö
Startdatum
5 Sep 2024
Tid
18:00-20:15
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
70051
Pris
400 kr

Om arrangemanget

Diza Sköld går igenom grunderna i Logic Pro X. Tillsammans lär vi varandra om bra funktioner. OBS! Denna kurs är endast för kvinnor, transpersoner och icke-binära.

Kursen genomförs 5 torsdagar kl 18-20:15, prel kursstart tors 5 sep. Cirkelledare: Diza Sköld.

Kostnad: 400 kr

Diza Sköld är en Malmöbaserad producent, vokalist och cellist född i Skinnskatteberg. Hon debuterade med artistprojektet "Diza Guava" 2020, och har släppt två EP:s som independentartist, varav båda producerades hemma med en enkel studio set-up. Diza har även studerat musikproduktion på Linnéuniversitetet, urban musik på Spinneriet, samt Kulturprojektlinjen på Skurups folkhögskola.  

Som cirkelledare vill Diza här dela med sig av sina tips på hur en kan börja utforska musikproduktion med hjälp av Logic Pro X, för att så småningom lyckas göra musik som en själv tycker om oftare och oftare.  

Den här studiecirkeln passar dig som är nybörjare på musikproduktion, men som redan kan uttrycka dig musikaliskt på andra vis - genom exempelvis låtskriveri, sång och/eller att spela något instrument.

Ta med dig: Egen laptop med Logic Pro X installerat, hörlurar - och ett nyfiket sinne! Vill du delta men har ingen egen dator, kontakta anna.wagner@medborgarskolan.se så kan du få låna en MacBook (obs begränsad tillgång). 

Kostnadsfritt för Amplifiedanslutna band. OBS! Dras endast igång vid minst 5 anmälda!

Vad är en studiecirkel? En studiecirkel är en platt lärandeform där människor träffas i grupp runt ett ämne som intresserar dem och lär sig av varandra. En studiecirkel har sin bas i folkbildningsrörelsen och får stöd via våra skattemedel. Studiecirkeln har som syfte att utjämna utbildningsklyftor, stärka demokratin och kulturlivet och hjälpa människor att kunna påverka sitt eget liv och samhället i stort. Varmt välkomna till oss på Medborgarskolan - ett av Sveriges 9 studieförbund.

Ort

NGBG26A

N. Grängesbergsgatan 26A, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 400 kr

Summa: 400 kr

Relaterade artiklar

Musik

”Spela i band är grejen”

Ena bandet är precis i början av sin musikaliska karriär, medan det andra bandets medlemmar spelat tillsammans i en eller annan bandkonstellation de senaste 40 ...

19 februari 2024
Läs vidare om "”Spela i band är grejen”"

Utforska ämnesområde