Ort
Malmö
Startdatum
4 Sep 2024
Tid
18:00-20:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
70048
Pris
400 kr

Om arrangemanget

Nu har du som identifierar dig som kvinna/transperson chans att ta ditt DJ:ande till en högre nivå! I samarbete med föreningen TranSisters kommer du få DJ-skills som kan leda till riktiga klubbgigs!

NYHET! Vi är glada för att kunna presentera ett samarbete med föreningen TranSisters, vars mål är att stötta kvinnor/transpersoner som vill erövra Malmös klubbgolv med sina beats. De som deltar i kursen kommer att få både grupp- och personlig handledning, samt möjligheten till en chans att spela på någon av TranSisters klubbkvällar. Deltagarna kommer dessutom att erbjudas möjlighet att låna utrustningen för eget övande, efter överenskommelse med Medborgarskolan. 

Observera att startdatum/tid kan komma att ändras. Vi behöver ett visst antal anmälda för att köra igång. Förkunskaper: du måste ha klarat av en nybörjarnivå av DJ-andet för att denna kurs ska vara relevant för dig. 

Lokal: Amplified Equally, N. Grängesbergsgatan 26A, Malmö

Cirkelledare: Julia Svanström, Anne Line Holst och My Kellner

Deltagaravgift: 400 kr

Kursupplägg: 5 x 3 studietimmar. 

Tid: Onsdagar 18:00-20:15 (OBS detta är preliminärt och kan komma att ändras!)

Prel kursstart: 4 sep

OBS - Vi behöver 5 anmälningar för att dra igång!

Vad är Amplified Equally?
Amplified Equally är Medborgarskolans riktade musikverksamhet för kvinnor och transpersoner. Syftet är att tillgängliggöra trygga skapandeplatser för grupper som annars är underrepresenterade inom musikproduktion.

Har du frågor? Kontakta anna.wagner@medborgarskolan.se 

Ort

Rephus NGBG26

Norra Grängesbergsg 26, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 400 kr

Summa: 400 kr

Utforska ämnesområde