Skogsglänta.
Föreläsning

Årets hundföreläsning - Hundars mentalitet & SBK specialsök

Ort
Stenungsund
Startdatum
2 Okt 2023
Tid
18:30-21:30
Dag
Måndag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
36549
Pris
195 kr

Om arrangemanget

Utforska hundars mentalitet och lär dig mer om SBK specialsök under en inspirerande föreläsningskväll. Perfekt för dig som vill förstå din hunds unika egenskaper och hur du kan använda dem i träning och tävling.

Innehåll
Under denna föreläsningskväll kommer vi att diskutera olika hundraser och deras unika egenskaper.
Vi kommer att diskutera vad det innebär att ha en mentalt stabil hund och hur du kan identifiera dessa egenskaper hos din egen hund. Vi kommer också att introducera SBK specialsök, en ny provform som låter hunden använda sitt starkaste sinne – luktsinnet.

För vem
Denna föreläsning är perfekt för hundägare som vill förstå sin hunds unika egenskaper och hur de kan användas i träning och tävling. Inga förkunskaper krävs.

Föreläsare
Föreläsningen kommer att ledas av Susanne Kihl, en erfaren hundtränare med en omfattande bakgrund inom hundträning. Hon har arbetat som dressör, sökhundsförare och med omhändertagna hundar, är mentaltestdomare och är både domare och lärare för SBK specialsök.
Susanne har levererat över 35 bevakningshundar till flygvapnet och militärpolisen, samt utbildat minhundar och ledarhundar. Hon har utbildats av och arbetat tillsammans med framstående experter inom området, som Sven Järverud och Reino Oskarsson.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerlig möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Bra att veta
Du får en kallelse till föreläsningen innan startdatum. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Föreläsningen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta föreläsare eller lokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner.

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör på www.medborgarskolan.se/allmanna-villkor.

Ort

Kulturhuset Fregatten

Fregatten 2, Stenungsund

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 195 kr

Summa: 195 kr

Relaterade artiklar

Djur och natur

Miljöcertifierade för sjunde året i rad

Medborgarskolan Mälardalen har blivit miljöcertifierade för sjunde året i rad. Marie Kim Lindström är verksamhetschef och ansvarig för hållbarhetsarbetet i regi...

11 april 2023
Läs vidare om "Miljöcertifierade för sjunde året i rad"

Utforska ämnesområde