En grupp av kvinnor praktiserar yoga utomhus
Kurs

Ashtangayoga - Friday-fun / höfter & hamstrings

Ort
Malmö
Startdatum
10 Feb 2023
Tid
17:00-19:00
Dag
Fredag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Isabella Nitschke
Nummer
61355
Pris
200 kr

Om arrangemanget

Denna workshop är en specialklass i yogasanateknik som är en del av en serie klasser med olika teman som vi kallar Friday-fun! Detta är den workshop som ställdes in i november.

Obs! Sista anmälningsdag för denna workshop är 8/2, finns det inte tillräckligt med deltagare anmälda då, så ställs evenemanget in.

Valda fredagskvällar under terminstid anordnar Ashtanga Yoga Malmö en särskild after-work klass kallad Friday-fun. Här yogar vi på annat sätt än i Mysorerummet, vi utforskar olika yogarelaterade teman och utför asanas på ett lekfullt vis. Fokus ligger på att fördjupa deltagarnas förståelse av den egna yogapraktiken och ge dem kunskap om olika asanas funktion och grundläggande principer. Vi utgår framförallt från positionerna i första och delvis andra serien av Ashtanga yoga. Varje klass har ett särskilt tema som strävar efter att ge deltagarna inspiration och nya insikter till fysiska delen av yogautövandet. Denna klass blev framskjuten från hösten 2022 och har fokus på baksida lår, höfter och knän. Hur rör vi oss bäst med stela höfter och/eller korta muskler på baksida lår och hur skyddar vi våra ryggar och knän när vi yogar?

FÖR VEM?
Klasserna innehåller både lättare och mer avancerade övningar och är öppna för alla nivåer av yogautövare utom helt nybörjare. Antalet platser är begränsat och föranmälan krävs.

KURSLEDARE
Isabella Nitschke
Mer information om ledaren hittar du på nedanstående hemsida:
https://ashtangayogamalmo.se/  Epost: info@ashtangayogamalmo.se 

KURSMATERIAL

Yogamatta finns att låna i lokalen om du ej har egen med dig.

BRA ATT VETA
Du bör ha mjuka kläder som du kan röra dig i utan att fastna. Ät inte en större måltid innan kursen. Stäng gärna av mobilen innan du kommer in i lokalen.

Inga Säsongskort gäller för Friday-fun! Endast 10 klippkort och ordinarie pris.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Ort

Medborgarskolan - Värnhemstorget

Grangatan 2, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 200 kr

Summa: 200 kr

Utforska ämnesområde