Kurs

Återbruk! Skapa nytt av gamla minnen!

Ort
Helsingborg
Startdatum
29 Jun 2022
Tid
10:00-13:00
Dag
Onsdag
Nummer
58513
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Varmt välkommen till Resursenshus i Oceanhamnen i Helsingborg måndagen den 20 juni och onsdagen den 29 juni. Då har vi fokus på återbruk och du har möjlighet att få inspiration och tips om hur du kan skapa snygga och originella väskor och kuddfodral av t ex mormors eller farmors gamla dukar.

Leta fram gamla dukar eller broderier som du inte använder längre eller använd det material som vi har på plats. Bara fantasin sätter gränser!

Om arrangemanget:

H22 är Helsingborgs stora välfärdssatsning där man vill utveckla morgondagens lösningar för en ökad livskvalitet i en smartare och mer hållbar stad.

Vi på Medborgarskolan kommer att vara en del av H22 och tillsammans med våra duktiga cirkelledare håller vi i föreläsningar och workshops med fokus på återbruk - "Open up for circularity" Arrangemanget leds tillsammans med Broderiakademin.

Det är kostnadsfritt att delta och ingen anmälan krävs. Det är drop in och först till kvarn som gäller -  så kom i god tid för att vara säker på att få plats.

Plats:

Oceanhamnen, Redaregatan i Helsingborg.

Vid frågor går det bra att kontakta Åsa Larsson på Medborgarskolan i Helsingborg. Mail asa.larsson@medborgarskolan.se Tel: 072-509 31 25

Hjärtligt välkommen!

Utforska ett ämnesområde