Ort
Stockholm
Startdatum
23 Feb 2023
Tid
18:00-19:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Elin Sjödin
Nummer
51620
Pris
1 095 kr

Om arrangemanget

Teorikurs för dig som funderar på att skaffa valp - lär dig om raser, foder, träning, och uppfödare

Det här är en teoretisk kurs som riktar sig till dig som gärna vill men ännu inte har skaffat valp. Du får lära dig hur du får valpen rumsren, hur du kan träna valpen att vara ensam, valpens utvecklingsfaser och vad du bör lägga fokus på de första veckorna med valpen. Vi pratar även om val av foder och vad valpen absolut inte bör äta, samt vad du bör tänka på vid val av ras, uppfödare och försäkring.

Innehåll

Kurstillfälle 1: Val av ras och uppfödare
Kurstillfälle 2: Hundens skötsel, utfodring, försäkringar & djurskyddslagen
Kurstillfälle 3: Hundens beteende med tonvikt på inlärning

Upplägg

Kursen är teoretisk med en kombination av genomgångar och diskussioner. Tanken är att du som kursdeltagare ska ha möjlighet att ställa de frågor som du vill ha svar på inför hundköpet. Priser gäller per person (inte per hund, vilket är fallet för våra praktiska hundkurser).

Kursdatum: torsdag 23/2, 9/3 och 16/3

Ledare

Elin Sjödin har hållit hundkurser under flera år. Hon är utbildad allmänlydnadsinstuktör på Svenska Brukshundklubben och har studerat på Sveriges Lantbruksuniversitet. Hon är även läst Hundens beteendebiologi på Linköpings universitet.

Utvecklingsmöjligheter

Medborgarskolan erbjuder både föredrag, teoretiska kurser och praktiska kurser om hundar och hundträning. När du skaffat din valp vill du kanske komma tillbaka och lära mer om äldre valpar - håll utkik på hemsidan! 

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på Bokus och 10% rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer här.

Ort

Medborgarskolan

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 095 kr

Summa: 1 095 kr

Utforska ämnesområde