Ort
Göteborg
Startdatum
15 Okt 2023
Tid
17:30-20:30
Dag
Söndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Kristina Eriksson
Nummer
34321
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Får du aldrig till det där med jäsningen? Bråkar bakpulvret med dig? Detta är en kurs som riktar sig till dig som är förälder och som vill göra något roligt som bakning tillsammans med ditt barn och samtidigt få knorr på bakningen.

Det är roligt att baka tillsammans med sina barn. Man är kreativ, löser problem och har kul tillsammans samtidigt som man skapar de godaste bakverken!

I den här kursen delar Kristina med mig av sina bästa baktips. Vi går genom grunderna i att baka med jäst och bakpulver. Kursens innehåll inriktar sig på sådana bakverk som är poppis bland både barn och vuxna. Om vi hinner kommer vi fika. De resterande bakverken tas med hem.

Innehåll
Kom och lär dig baka tillsammans! Vi går genom vad man ska tänka på när man bakar med jäst och bakpulver och bakar sedan jättegoda lyxiga bullar
och en sorts kaka. Vi avslutar med en fika, resten av bakverken tar du
med dig hem.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Kristina är utbildad hem- och konsumentkunskapslärare men har de senaste 20 åren frilansat som matskribent och kokboksförfattare. Hon gör recept i veckotidningar och månadstidningar och har gjort 23 kokböcker. Kristina vill inspirera till mer matlagning och sprida matglädje. Hon vill dela med sig av både nya smakupplevelser och påminna oss om matminnen från förr, hon vill visa på hur enkelt det kan vara att laga god mat!
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Ingredienser ingår i kurspriset 

Bra att veta
Kurspriset gäller för en vuxen och ett medföljande barn i ålder 7-15 år. Vid anmälan anmäl den vuxne och skriv barnets fulla personnummer och för- och efternamn i meddelanderutan.

Du får en kallelse till kursen ca 1-2 veckor innan kursstart. Start datum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala, skriv det i meddelanderutan vid anmälan.

Ort

Medborgarskolan Göteborg Haga

Haga Östergata 12, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde