Ort
Örebro
Startdatum
22 Okt 2023
Tid
13:30-16:30
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
2 st
Ledare
Christina Bruhn
Nummer
70820
Pris
750 kr

Om arrangemanget

Lär dig hemligheten med att göra gott matbröd. Vi arbetar med jäsdegar och bakar oss igenom de fyra sädesslagen. Vi bakar Ex Rosenbröd, Källarfranska, Rågsiktskakor, Tekakor, Gröt-tekakor (havre), Grahamsbullar (med frön) mm.

I denna kurs arbetar vi med jäsdegar och går igenom de fyra sädesslagen havre, vete, råg och korn. Vi kommer att jobba med olika sorters mjöl och testa på allt från tunnbröd till siktkakor. Matkostnad ingår i priset.

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Alla hjälper till att duka av och diska

Kursledare
Christina Bruhn är utbildad hemkunskapslärare och är en mycket omtyckt pedagog med över 30 år inom skolvärlden. Hon arbetar med både matlagning och bakning hos oss på Medborgarskolan.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Kursmaterial och recept ingår i kurspriset.

Utvecklingsmöjligheter
Christina har många andra kurser hos oss inom matlagning. Se vårt kursprogram på webben och hitta något som passar just dig.

Bra att veta
Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Ort

Medborgarskolan Örebro Fab.

Fabriksgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 750 kr

Summa: 750 kr

Utforska ämnesområde