Fot på tå med ballettsko.
Kurs

Balett 60+ fortsättning - dansskola 77

Ort
Örebro
Startdatum
26 Jan 2022
Tid
11:00-12:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
13 st
Ledare
Julija Zaharane
Nummer
55052
Pris
1 595 kr

Om arrangemanget

Drömmer du om att dansa balett, kravlöst och för nöjes skull? Kursen vänder sig till dig som är 60+ och som med dans vill stärka din kropp och samtidigt få en trevlig samvaro med likasinnade. Det är en glädje att få dansa och balett ger dig både kroppskontroll och bättre balans.

Innehåll
Balettövningar vid stång och fritt i danssalen
Töjövningar
Stretchövningar vid avslutning av kurstillfället
Kursen ger en grundläggande genomgång av den klassiska balettens byggstenar genom olika övningar. Vi utvecklar styrka, smidighet och koordination.

Upplägg
Det är 13 kurstillfällen.

Du får prova första tillfället! Du måste dock göra en anmälan så att du har en garanterad plats då vi inte har några öppna prova-på klasser. Vill du inte fortsätta kontakta Medborgarskolan omgående, dock senast 24h innan tillfälle 2 så får ni kostnadsfritt avanmäla er från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

Förkunskaper
Kursen är anpassad för dig som har 2 terminers förkunskap av bla jazzdans, balett, modern dans eller gymnastik

Kursledare
Julija Zaharane är utbildad dans och rytmlärare vid Akademien för pedagogik och utbildningsledning i Riga. Hon har jobbat som danslärare sedan 2004 och undervisat i stilar som jazz, show, balett, ragga och streetdance. Har även jobbat som dansare och koreograf i olika musikaler och dansshower. Julija driver även en egen dansskola som heter JZ Dansstudio. Hos oss undervisar hon: Balett

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
När du avslutat denna kurs så erbjuder vi ytterligare fortsättning nästkommande termin.

Bra att veta
Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss! Denna kurs är godkänd enligt Skatteverkets kriterier för "motion och enklare friskvård". Vi tar emot Friskvårdskuponger samt Friskvårdschecken. Klä dig bekvämt men inte i allt för löst sittande kläder. Kursen genomförs på Marie Kühlers showdansskola Entré, Fredsgatan 14. Omklädningsrum med duschar finns. Som elev på dansskolan har du en reserverad plats till nästkommande termin.

Rabatter:
Fler danskurser: Vi erbjuder halva priset för dig som vill gå mer än en kurs. Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och 50% på övriga.
Familjerabatt: Fullt pris för en familjemedlem och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar.
Skriv på notering vid anmälan!
Rabatterna gäller endast terminskurserna inom Marie Kühlers showdansskolas kursutbud och går ej att kombinera. Här kan du se vilka kurser som rabatterna gäller på: http://www.medborgarskolan.se/sok/?p=dansskola&mid=1880

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Showdansskolan Entré

Fredsgatan 14, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr

Utforska ett ämnesområde