Ort
Trollhättan
Startdatum
10 Sep 2022
Tid
13:00-14:00
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Elena Ilina
Nummer
22703
Pris
1 225 kr

Om arrangemanget

Vi lär oss grunderna i klassisk balett under enklare former. Balett är ett medel till stor kroppskontroll, hållning och styrka. Vi utvecklar känsla för linjer och form, samt musikalitet. Balett stärker kroppen på ett effektivt sätt och utvecklar dansteknik som hjälper med balans och kroppskontroll i andra dansformer

Innehåll
Vi tränar steg, stegkombinationer, hållning, teknik, styrka och smidighet.
Kursen omfattar 10 kurstillfällen (60 min/kurstillfälle).

För vem
Kursen vänder sig till barn 8-12 år och inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Elena Ilina är en mycket omtyckt lärare med över tio års erfarenhet av undervisning i olika dansstilar. Hon har arbetat som professionell dansare i flera olika projekt med stor publik både i Ryssland och Europa. 

Våra kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett engagerande sätt. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Vi dansar på parkettgolv. Använd gärna mjuk och ledig klädsel. Medtag vattenflaska.

Bra att veta
Denna kurs ingår i Aktiv Ungdoms utbud, vilket gör att du automatiskt blir medlem i Aktiv Ungdom. Medlemsavgiften specificeras på första fakturan under medlemsåret och ingår i kursavgiften.

Dusch och omklädningsrum finns.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare och/eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

 

Ort

Folkets Hus Kulturhuset

Kungsgatan 25, Trollhättan

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 225 kr

Summa: 1 225 kr

Utforska ämnesområde