Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Balett - pensionärsbalett lätt fortsättning - Värnhem

Ort
Malmö
Startdatum
14 Sep 2019
Tid
14:10-15:10
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Margarita Shatalova
Nummer
38391
Pris
995 kr

Om arrangemanget

Balett stärker kroppen på ett effektivt sätt och utvecklar dansteknik, som hjälper dig med balansen och kroppskontrollen även i andra dansformer. Klassisk musik förbättrar taktkänslan samtidigt som den ger utrymme att hitta din egna danspersonlighet.

Innehåll och mål
Teknikträningen tar ungefär halva undervisningstiden och dig samtidigt ger en smidig uppvärmning. På golvet lägger man mycket fokus på musikalitet och personligt dansuttryck genom att träna kortare danskombinationer. Undervisningen varieras med stretching för aktuella muskler och pilatesliknande övningar anpassade för balettdansare.

Kursledare
Margarita Shatalova

Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Förkunskaper
Pensionärsbalett nybörjare eller dansat balett tidigare.

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Bra att veta
Ta med dig kläder som är sköna att bära och som du kan röra dig fritt i. Tjockare strumpor eller speciella balettskor ger bättre stöd på golvet och kan därför vara bra att använda.

Eventuell rabattorsak anges vid anmälan, (intyg krävs). Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader.

Rabatt på dans-, musik, sång och teaterkurser (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

Rabatt
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial

Ort

Medborgarskolan (Värnhemstorget)

Grangatan 2, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ett ämnesområde