dansgrupp
Kurs

Ballroom dance - pardans - (standard) - avancerad

Ort
Malmö
Startdatum
14 Okt 2023
Tid
14:25-15:25
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
63456
Pris
1 095 kr

Om arrangemanget

Pardans har varit populärt runt hela världen i olika former. Tiodans delas upp i standard (vals, foxtrot, tango, wienervals och tango) och latin (cha-cha-cha, rumba, samba, paso doble och jive).

På denna kurs arbetar fördjupar vi oss i de olika danserna.
Undervisningen kommer att vara på engelska.

För vem
Denna kurs är för dig som dansat ballroom dannce tidigare på fortsättningsnivå.

KURSLEDARE
Mikhail Salamatov
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram som är anpassad för vuxenutbildning. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.


Bra att veta
Undervisningen är på engelska.
Vi vill att ni anmäler er i par så att ni har någon att dansa med. Detta pga att vi inte kommer att blanda danspartner under denna termin. Kursavgiften avser pris /deltagare.
Kursen är vecka, 7, 8 ,9 ,11, 13, 16, 17, 18 och 19. Om något tillfälle ställs in ex pga. sjukdom tas detta tillfälle igen i slutet av terminen.


Bekväma kläder och inneskor.


Invänta alltid din kallelse till kursen!Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt då din tredje klass. Går ej att kombinera med andra rabatter.

RABATT PÅ DANS-, MUSIK, SÅNG OCH TEATERKURSER (gäller ej individuell undervisning)
Gå två klasser inom dans och sång och få 300:- rabatt på den andra klassen, eller gå 3 klasser och få 500:- rabatt på din tredje klass.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller på klasser som är 9 gånger eller längre och som går parallellt med varandra under terminen. Rabatten är personlig och gäller ej syskon och familj.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Ort

Medborgarskolan - Värnhemstorget

Grangatan 2, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 095 kr

Summa: 1 095 kr

Utforska ämnesområde