Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Barndans - 2-4 år tillsammans med förälder

Ort
Uppsala
Startdatum
29 Aug 2020
Tid
10:00-10:45
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
6 st
Nummer
62573
Pris
795 kr

Om arrangemanget

Kom och ha en härlig stund med ditt barn! Se ditt barn röra sig till musiken och utforska sin rörlighet. Vi tränar koordination och motorik.

Innehåll och upplägg

Vi utforskar den egna kroppens rörelsemöjligheter och vår uttrycksförmåga. Genom olika förflyttningssätt som att krypa, gå, rulla, hoppa eller galoppera övas koordination och motorik. Vi gör rörelseramsor och sånger. Varje barn har en vuxen med som deltar och blir både stöd och förebild. Musiken är omsorgsfullt utvald och varierad – allt från barnmusik och nya hitlåtar till klassiskt. För att ge en så bred ingång till dansens värld som möjligt är inte lektionerna stilbundna utan vi testar olika dans- och musikstilar. Ditt barn får utrymme att utforska sin personlighet genom fantasifulla övningar övar samtidigt upp sin koncentrationsförmåga.

Eventuella uppehåll för lovdagar görs i samråd med gruppen.

Kursledare

Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom pedagogik.

Kursmaterial

Klädsel: dansdräkt eller motsvarande rörelsevänliga kläder, gärna barfota alternativt danssko med tunn och mjuk sula.

Bra att veta

Dusch och omklädningsrum finns.

Sista anmälningsdag sker cirka en vecka innan kursstart. Efter detta datum skickas kallelse/faktura ut om kursen är startklar med tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

För elev under 18 år krävs namn, personnummer, adress och telefonnummer på betalningsansvarig/förälder för att anmälan ska vara giltig. Skriv uppgifterna i kommentarsfältet, vid anmälan.

Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför arbetar vi systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

 

Ort

Ekeby Bruk 2N

Ekeby Bruk, Ingång 2 N, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 795 kr

Summa: 795 kr

Utforska ett ämnesområde