Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Karlstad
Startdatum
3 Sep 2019
Tid
17:00-17:45
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
36360
Pris
950 kr

Om arrangemanget

Hoppa, dansa, skutta och skratta! Barnen blandar dans, lek och skojigheter för att bygga en grund till att dansa mer när de växer upp.

Innehåll
Danslekar
Koncentration
Balans

Upplägg
Varje tillfälle är 45 min. Kursen har totalt 10 tillfällen. Exakta datum för uppehåll meddelas av ledaren. Missa inte kompisveckan när barnen får biljetter att ge till en kompis som kan komma med en gång och prova dansen! Kursen genomförs en gång i veckan, samma dag och tid. Både tjejer och killar är välkomna.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Jag heter Anna-Carin Ljung och just nu utbildar jag mig till danspedagog vid Karlstads Universitet. Jag har alltid älskat att dansa och på mina lektioner vill jag att dansglädjen ska vara i fokus och att andra ska få uppleva det jag upplever när jag dansar. På dessa lektionerna kommer vi att utforska kropp, rum, tid och kraft för att upptäcka vad vår kropp kan göra och vi gör detta med massa skratt och glädje. 

 

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Ibland har vi sjalar eller rockringar som hjälp för att dansa ännu roligare, det materialet finns i salen.
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Om ditt barn tycker om att dansa så erbjuder Medborgarskolan många olika danskurser i olika stilar.

Bra att veta
Barnen dansar barfota. Lämpliga kläder är shorts/danskjol, tshirt. Gruppen kommer att göra en uppvisning i slutet av terminen. Det är frivilligt att vara med i uppvisningen. På hösten sker uppvisningen i enklare form i vår danssal. På våren har vi en större avslutning. Det sker oftast tillsammans med de andra dansgrupperna. Barnen ska kunna delta på kursen utan föräldrar. Ditt barn ska komma ombytt till kursen då lokalen saknar omklädningsrum och dusch. Lokalen saknar uppehållsrum för väntande föräldrar så barnen ska vara förberedda på att de kommer att vara kvar utan föräldrar på kursen. Det är även bra om ditt barn har gjort ett toalettbesök innan kursen börjar.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Karlstad Herrhagen

Vasagatan 8, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 950 kr

Summa: 950 kr

Utforska ett ämnesområde