Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Linköping
Startdatum
21 Sep 2019
Tid
11:00-11:45
Dagar
Lördagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Jennifer Hällbro
Nummer
16652
Pris
995 kr

Om arrangemanget

Dans för barn mellan ca 7 och  år. Ett inspirerande och pedagogiskt pass där vi testar olika dansstilar samtidigt som vi har kul!
Vi tränar motoriken, rums- och kroppsuppfattningen, känslan för rytm och musikalitet. Detta görs på ett lekfullt sätt på barnets egen utvecklingsnivå. Rörelseglädje och upplevelse i centrum! Barnen får känna ”musiken och takten” och finna glädjen i att röra sig till olika musikstilar på ett roligt och busigt sätt.

UPPLÄGG
Vi arbetar i en liten trygg grupp med ca 10 barn.Vi lär oss olika steg som vi sätter ihop i kombinationer samtidigt som vi lyfter fram varje individ och låter honom eller henne utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

Föräldrar är välkomna att finnas med under första och sista kurstillfället, däremellan går det bra att vänta i våra lokaler som har wi-fi och kaffeautomat. Korpens idrottsförening med gym och aktiviteter finns i samma byggnad på bottenplan för den som vill aktivera sig själv.

Ingen kurs under skollov eller röda helgdagar

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

ATT TA MED
Ha bekväma och lediga kläder som går bra att röra sig i. Du väljer själv om du vill dansa barfota eller med gympaskor (inomhusskor). Gärna en egen vattenflaska.

ANMÄLAN OCH KALLELSE
Anmäl barnet till kursen, därefter fyller du som betalare och målsman i dina egna uppgifter under annan betalare.
Lämna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig info. Om till exempel en lektion blir inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer!
Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurs tillfället annars debiteras du full avgift. (OBS Prova-på-tillfälle gäller endast ny dans för nya deltagare, ej återanmälan).

Kallelse med information samt med faktura på kursavgiften kommer ca 1-2 veckor innan kursstart. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange vid anmälan.

BRA ATT VETA
Våra barn och ungdomskurser sker i samarbete med Aktiv ungdom. En medlemsavgift på 50 kr ingår i deltagaravgiften. Du blir automatiskt medlem i föreningen Aktiv Ungdom när du går en kurs på Medborgarskolan.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Vid fullbokad kurs, anmäl gärna barnet på reservplats så kan det hända att vi kan starta upp fler kurser.

Ort

Linköping Medborgarskolan

Collegium, Teknikringen 7, Linköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ett ämnesområde