Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Uppsala
Startdatum
24 Feb 2021
Tid
17:45-18:30
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Sandra Gidlöf Hedberg
Nummer
67065
Pris
650 kr

Om arrangemanget

På denna barnmusikal du att få kombinera dans, sång och artisteri. Dessutom kommer vi att ha kul under tiden!

Vi på Medborgarskolan följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber dig som deltagare att göra detsamma för allas trygghet i kampen mot Covid-19. I våra lokaler hjälps vi alla åt att förhindra smitta genom att endast befinna oss här om vi är fullt friska, tvätta händerna ofta samt följa de riktlinjer som skyltas i lokalerna. Tack för visad hänsyn! Varmt välkommen. Observera att våra köpevillkor gäller som vanligt.

Innehåll
Vi kommer tillsammans att testa på de tre momenten som finns i musikal; sång, dans och teater. I kursen kommer vi bland annat att sjunga tillsammans, lära oss lättare danssteg och göra teaterlekar ihop, och sedan kommer vi testa olika musikalnummer. Framförallt ska vi ha roligt tillsammans och på ett enkelt sätt gå in i musikalens värld!

Upplägg
Vi träffas en gång i veckan i fem veckor. Varje träff är 45 min lång.

Kursledare
Sandra Gidlöf Hedberg är uppvuxen i folkmusikens Dalarna och har en stor bredd inom sång och musik. Hon är från början utbildad musikalartist vid Performing Art School i Göteborg och på Royal Conservatoire of Scotland i Glasgow och arbetar både som artist och som pedagog inom sång, dans och teater. Sandra arbetar även som sångpedagog och har god kunskap om rösten som instrument.

Klädsel/skor
Barnen bör ha rörelsevänliga kläder, gärna barfota alternativt danssko med tunn och mjuk sula.

Bra att veta
Danskursen hålls i Medborgarskolans ljusa och rymliga spegelsal på Ekeby Bruk i Uppsala. Här finns omklädningsrum, dusch och toalett. I vår fina textilsal som ligger mittemot finns även kylskåp och mikro.

Varför Medborgarskolan?
Uppsala är en fantastisk stad för de som gillar att dansa. Här finns ett enormt utbud av fantastiska danskurser på många olika dansskolor. Medborgarskolan bidrar till det stora dansutbudet genom att erbjuda noggrant utvalda kurser med olika upplägg till ett bra pris. Vi satsar på flera kursstarter under terminerna för att kunna hålla deltagarantalet nere, vilket gör att du som deltagare får möjligheten att med hjälp av kursledaren nå just dina mål med dansen. Vår fantastiska spegelsal med stora fönster i två väderstreck är perfekt för all typ av dans och är en stor bidragande faktor till att våra kurser är så populära.

Kallelse/Faktura
Kallelse/Faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Ort

Ekeby Bruk 2N

Ekeby Bruk, Ingång 2 N, Uppsala

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 650 kr

Summa: 650 kr

Utforska ett ämnesområde