Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Jönköping
Startdatum
10 Sep 2018
Tid
18:30-20:45
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Mike Kraidie
Arrangemangsnummer
85131
Pris
1 095 kr

Om arrangemanget

Vill du också ta proffsiga bilder? Numera handlar det inte bara om fotoögonblicket utan också om vad du kan åstadkomma i ett bildredigeringsprogram för att få bilderna att se proffsiga ut. Du får lära dig hur du lägger in dina digitala bilder i datorn och hur du sen redigerar och retuscherar dem med hjälp av de olika verktygen i programmet. Här lär du dig redigera, beskära, förändra och förbättra bilder.

INNEHÅLL:
Du får lära dig om bildupplösning, filformat och om olika färgmodeller. Du lär dig markeringsverktygen, retuschering och lägger på lager. Du får gott om tid för praktiska övningar och träning. Målet är att du ska kunna använda bildbearbetningsprogram på ett kreativt sätt, att du själv kommer att utvecklas och klara av att retuschera dina egna bilder.

UPPLÄGG:
Kursen är vid fyra tillfällen och du får jobba vid din egna dator.

FÖRKUNSKAPER:
God datorvana och ett intresse för foton och bilder.

KURSMATERIAL:
Ta med dig din laptop med förinstallerad programvara för Photoshop. Ta även med dig några bilder som du önskar öva redigering på.

KURSLEDARE:
Mike Kraide har ett stort intresse för bilder och har länge använts sig av Photoshop. Han är van kursledare och har haft flera kurser under åren här på Medborgarskolan. I övrigt har han sitt egna företag där han är utbildad tolk. Mike jobbar i CS3 I PC-miljö.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Välkommen!

Ort

Medborgarskolan Jönköping KUNSKAPSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 095 kr

Summa: 1 095 kr