Bi vid bikupan
Föreläsning

Självhushållning föreläsningsserie: Biodling i praktiken

Ort
Norrköping
Startdatum
20 Sep 2023
Tid
18:00-19:30
Dag
Onsdag
Nummer
40541
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Funderar du på att skaffa egna bin och lära dig slunga din egen honung? Är du trött på att inte veta vart honungen som du köper i affären kommer från, och vill göra din konsumtion mer hållbar?

Maggan Drottja är en naturälskande person som bor på landet i Kolmården. Hon har djur, trädgård och sysslar mycket med självförsörjning i alla dess former. I denna föreläsning får du lära dig om vad som krävs för att starta en biodling.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Norrköping Medborgarskolan

Tegelängsgatan 11 B, Norrköping

Visa på karta

Utforska ämnesområde