Ort
Distans
Startdatum
4 Sep 2024
Tid
17:30-19:00
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Marina Boskovic
Nummer
69598
Pris
1 845 kr

Om arrangemanget

Serbokroatiska, alternativt kroatoserbiska, senare beteckning BKS (förkortning för "bosniska, kroatiska och serbiska"), är ett samlingsbegrepp för ett antal sydslaviska språk och språkformer, som idag betraktas som separata språk: kroatiska, serbiska, samt bosniska och montenegrinska. Dobro došli!

Detta är en distanskurs!

Denna kursen är för dig som redan kan hantera BKS men som känner att du behöver använda språket för fortsätta utvecklas och inte glömma bort.

Vi pratar om olika ämnen och hjälper varandra att hålla en flytande konversation. Inget är fel och vi bygger en trygg sammanhållning där alla vågar prata..

Som kursmaterial använder vi tex artiklar eller skönlitteratur, detta bestämmer vi tillsammans vid kursens start.

Våra kursledare är noga utvalda, har språket som sitt modersmål och grupperna är små. Det finns stort utrymme för dig och din språkutveckling.

Så här går det till
Kursen går en gång i veckan i tio veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

Material
Kostnad för material ingår inte i kursavgiften.

För vem?
Detta är kursen för dig som talar BKS redan men som vill öva mer.

Anmälan
OBS! Ta del av köpvillkoren innan du anmäler dig. När kursen fått tillräckligt med anmälningar får du en kallelse med faktura via posten eller e-post. 

  • Anmälan är bindande
  • Kursens startdatum är preliminärt.

Ledare
Våra ledare har relevanta ämneskunskaper och erfarenhet av att leda studiecirkel. Ledaren genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs mer om hur du gör:
http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Detta är folkbildning
Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans.
Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Varje individ har inflytande i gruppen. Inom folkbildningen kan den enskilde deltagaren påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Pris

Deltagaravgift: 1 845 kr

Summa: 1 845 kr

Utforska ämnesområde