Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Blomsterbindarkväll med floristdesigner Per Benjamin

Ort
Stockholm
Startdatum
26 Sep 2019
Tid
18:00-21:00
Dag
Torsdag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
35007
Pris
1 895 kr

Om arrangemanget

Bind blommor med Per Benjamin som ansvarar för blommorna på Nobelbanketten för fjärde året i år, 2018.

En unik möjlighet att binda en blomsterbukett under ledning av blomsterdesignern och stjärnfloristen Per Benjamin. En tre timmar lång kväll då Per inspirerat förklarar, visar och berättar hur man hanterar, kombinerar och bygger fram läckra skapelser av blommor. Temat för kvällen är höst och mys och att komponera blommor utifrån ett färgperspektiv. Per binder flera vackra arrangemang och du tränar på att göra en alldeles egen bukett.

Upplägg
Per visar bilder, pratar, binder och arbetar fram 4-5 buketter och arrangemang. Du gör under hans ledning en bukett som du såklart tar med hem. Mycket prat om hantering, teknik och färgkomposition.

Kursledare
Stjärnflorist Per Benjamin är designer och författare till ett antal böcker på temat blommor. Han har tävlat mycket genom åren och vunnit prestigefyllda floristpriser, bland annat VM 2002. Per undervisar, föreläser och skapar blomsterevent i större delen av världen på olika teman runt floristik och förekommer ofta i sammanhang av coaching av florister. Per har de senaste 4 åren ansvarat för och skapat blomsterarrangemangen till Nobelfesten. Med ledordet mod var det senaste i december 2018 ett spännande och annorlunda inslag på banketten. Pers senaste bok heter "The world of colour according to Per Benjamin".

Förkunskaper
Kursen är öppen för alla nybörjare, erfarna, men blomsterintresserade.

Kurslokal
Medborgarskolans Hus, Hagagatan 23 A, T-bana Odenplan

Utvecklingsmöjligheter
Vill du gå vidare erbjuder Medborgarskolan flera utbildningar och blomsterkurser inom floristik och trädgård.

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln. Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Läs mer om hur du gör här.

Ort

Medborgarskolans Hus

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 895 kr

Summa: 1 895 kr

Utforska ett ämnesområde