Ort
Kungsbacka
Startdatum
12 Okt 2023
Tid
18:00-20:15
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
4 st
Nummer
35096
Pris
895 kr

En plats kvar

Om arrangemanget

Blommor, arrangemang och grön inredning har stor betydelse för den totala upplevelsen av ett rum eller ett helt hem. Mäklarna har förstått detta och arbetar mycket med arrangemang och rätt växt på rätt plats inför en försäljning.

Innehåll
Rumsdekoration, bukettbindning och bordsdekoration är alla moment som kursen tar upp. Genom att binda en bukett med volym och rätt längd på stjälkar till rätt vas eller urna gör stor skillnad. Om du sedan vårdar den rätt kommer ditt arrangemang att stå sig länge.

Hur och var du ska placera dina gröna växter och givetvis ans och vård, ger dig kunskaper som du direkt kan ta med dig hem. Till sist kommer du även att få flera tips och idéer på vackra bordsdekorationer. Till stor glädje för dina middagsgäster och varför inte till glädje för dig och din familj, en helt vanlig vardag.

Upplägg
Kursens första tillfälle är teoretiskt och här kommer ledaren att presentera sig själv och gå igenom kursens upplägg.
Därefter kommer varje kommande kurstillfälle att ha ett eget tema.
Deltagarna tar med sig blommor och andra förbrukningsmaterial inför tentatillfällena, och detta kommer ledaren att förklara mer ingående under det första tillfälle.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Blommor och andra förbrukningsmaterial medtas från och med andra tillfället.

Kursledare
Barbro är en kunnig och engagerad kursledare med ett långvarigt intresse för växter och blommor samt en floristutbildning i bagaget.
Genom sitt engagemang och förståelse för växter, hjälper Barbro andra att uppskatta och utforska världen av blommor och arrangemang.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans grundläggande cirkelledarutbildning och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Bra att veta

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör under rubriken ”Kursavgift och betalning” på www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor

 

Ort

Medborgarskolan Kungsbacka

Kabelgatan 9, Kungsbacka

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 895 kr

Summa: 895 kr

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde