Fot på tå med ballettsko.
Kurs

Body in Balance prova på

Ort
Karlstad
Startdatum
22 Jan 2022
Tid
13:30-14:15
Dag
Lördag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
55912
Pris
100 kr

Om arrangemanget

Body in Balance är en rörelseform som arbetar med mjuka och flödande rörelser som får i gång kroppens energi.

Innehåll

Body in Balance är en rörelseform som arbetar med mjuka och flödande rörelser som får i gång kroppens energi. En klass innehåller övningar som utvecklar kroppens flexibilitet, styrka och hållning. Efter träningen känns ofta kroppen mjuk och genomarbetad på ett skönt och avspänt sätt. Övningarna görs till harmonisk och inspirerande musik. Passar alla åldrar och nivåer.


Upplägg
prova på, engångstillfälle

Förkunskaper
inga förkunskaper

Kursledare

Kristina I Kleinert Utbildad dansare vid Balettakademien och Kungliga Operans balettskola i Stockholm samt vid Central School of Ballet i London. Vidareutbildad till danspedagog vid Danshögskolan i Stockholm. Har en Master i samtida dansdidaktik med inriktning koreografi vid Dans och Cirkushögskolan, Stockholms konstnärliga högskola. Kristina har en mångårig erfarenhet av att arbeta med såväl nybörjare som mer avancerade kursdeltagare och yrkeselever vid bland annat Balettakademien i Stockholm, Karlstads universitet och Fei Tian College i Middletown, New York. Hon samarbetar med scenkonstnärer, bildkonstnärer och musiker i olika scenprojekt, och skapar och framför koreografier i olika sammanhang. Den klassiska baletten ligger Kristina varmt om hjärtat och ser den som ett härligt danskonstnärligt uttryck som kan passa alla oavsett ålder och förkunskaper. Kristina har utövat Falun Dafa sedan 1998 och har gett många introduktioner under åren.


Kursmaterial
i den här kursen behövs inget kursmaterial.

Tips på vidareutveckling
anmäl dig på kursen Body in Balance

Bra att veta
Vi dansar i strumpor, alternativt balettskor. Kom till kursen ombytt då lokalen saknar omklädningsrum och dusch. Ta gärna med vattenflaska och en tjockare tröja till avslappning och stretch.


Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Herrhagen

Vasagatan 6, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 100 kr

Summa: 100 kr

Utforska ett ämnesområde