Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Bollywood dans 7-9 år - nybörjare

Ort
Örebro
Startdatum
7 Feb 2020
Tid
16:30-17:15
Dagar
Fredagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
42357
Pris
790 kr

Om arrangemanget

Den spektakulära dansen som andas färg, energi och värme. Bollywood står för begreppet filmdans där man fritt lånar in och skapar andra dansstilar. Här tar vi med dig på en resa där vi dansar till de indiska rytmerna, lär oss grundstegen som sedan används för att bygga vidare till kombinationer.

Innehåll

  • uppvärmning
  • grunderna i Bollywooddans
  • handrörelser
  • axel och höftrörelser  
  • koreografi
  • indisk musik

Upplägg

Kursen avser 8 tillfällen, 1 tillfälle/vecka. Kursen har uppehåll vecka 8, 9 och vecka 15 pga lov och att ledaren är bortrest.. Vi erbjuder ett gratis prova på-tillfälle fredag den 31 januari. Obs Föranmälan krävs!

Förkunskaper

Här krävs inga förkunskaper, kursen är anpassad för dig som är nybörjare.

Kursledare

Ellen har dansat Bollywood sedan hon var liten, hon älskar kulturen och musiken och har uppträtt vid flertalet tillfällen tillsammans med en grupp som heter Alens school of Indian dances. Ellen har fått undervisning av Alen Chandran från samma dansskola.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Klädsel: Bekväma träningskläder och gärna barfota. Medtag gärna vattenflaska. Lokalen har omklädningsrum men inga duschmöjligheter

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Örebro

Storgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 790 kr

Summa: 790 kr

Utforska ett ämnesområde