Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Dansare i rosa håller i sarong
Kurs

Bollywood fortsättning ungdom /vuxen

Ort
Jönköping
Startdatum
25 Feb 2021
Tid
18:00-19:30
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
12 st
Ledare
Eva Chatsigeorgiadou
Nummer
26180
Pris
1 450 kr

Om arrangemanget

BOLLYWOOD/BHANGRA

Lär dig den roliga och energifulla dansen som du brukar se i de indiska Bollywood-filmerna!

INNEHÅLL OCH MÅL
Bollywood dansen grundar sig i de populära Bollywood filmerna som produceras i världens största filmstad Bombay i Indien. Vi blandar den moderna Bollywood dansen som är influerad av västerländsk dansstil med Bhangra som är inspirerat av en indisk folkdans med mycket hopp och studs.

UPPLÄGG
Vi jobbar med en Bhangra kombination som uppvärmning för att få igång kroppen. Därefter tränar vi isolationsövningar. Klassen avslutas med en koreografi till Bollywood musik

FÖRKUNSKAPER
Bollywood fortsättning är för de som har dansat mer än två terminer eller om man dansat mycket annat.

KURSLEDARE
Eva Chatsigeorgiadou

Eva har dansat så länge hon kan minnas. Jazz, stepp, street, funk, orientalisk dans, zumba mm. Vi är glada att ha Eva här hos oss på Medborgarskolan då hon är en väldigt uppskattad dansledare i Orientalisk dans och Bollywood/ Bhangra hos oss.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs. Ledarna erbjuds också löpande möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Vi dansar till filmmusik från gamla och nya Bollywoodfilmer.

BRA ATT VETA
Dusch och omklädningsrum finns.
På Sportlov och Påsklov är det ingen undervisning om inte ledaren har meddelat annat.

Om vi kan ha en uppvisning vårterminen 2021 så är den på Jönköpings teater söndag den 9/5 och genrep är på lördagen den 8/5. Information kommer i god tid om när biljetter släpps och hur många det kan köpas per elev. Biljetter köps via www.jkpg.com

Ledaren och elever i denna klass väljer tillsammans om de ska vara med på uppvisningen.


Lämna gärna ditt mobiltelefonnummer och mailadress vid anmälan så vi lätt och snabbt kan nå dig med viktig information. Blir en lektion inställd så informerar vi om detta via sms då vi inte har möjlighet att ringa till alla kursdeltagarna. Därför är det viktigt att du lämnar mobilnummer.

Anmälan är bindande. Eventuell avbokning måste ske innan första kurs tillfället då detta är en fortsättningsklass annars debiteras du full avgift.

ANPASSNINGAR EFTER CORONAPANDEMIN
Utefter rådande läge har vi begränsat antalet deltagare i våra kurser .Vi försöker att minska smittspridning genom att bland annat desinficera tagytor i våra lokaler. Vi ber också deltagare att inte i onödan vistas väntande i våra lokaler så att vi minimerar samlingar. Vi ber dig att följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta gärna händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning.
I det fall som myndigheterna skulle begränsa möjligheten till att hålla vanlig klassrumsundervisning kommer kursen att hållas på distans via en mötesplattform, alternativt får du en rekommendation på annan möjlighet att följa samma kurs. Du får all info du behöver inför distansundervisning i förekommande fall.

Ort

Medborgarskolan Jönköping DANSSALAR

Kämpevägen 35, Jönköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 450 kr

Summa: 1 450 kr

Utforska ett ämnesområde