Ort
Gävle
Startdatum
10 Okt 2024
Tid
18:00-20:15
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
3 st
Ledare
Linnéa Söderblom
Nummer
82348
Pris
995 kr

Om arrangemanget

Bookfolding är en rolig hantverksaktivitet där man viker sidorna i en bok för att skapa konstnärliga mönster. Det är en kreativ och enkel teknik som ger fantastiska resultat!

Innehåll

På den här kursen kommer du att introduceras i att arbeta med bookfolding (bokvikning), och du kommer att få lära dig grunderna för det. Hur man tar mått och börjar vika. Vi kommer att börja med två olika motiv. Du behöver inga förkunskaper bara nyfikenhet och lust att skapa.

Upplägg

  • Vi träffas en gång i veckan.
  • 3 tillfällen. 
  • 3 studietimmar á 45 minuter per tillfälle.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.

Kursledare

Linnéa Söderblom. Hon började med bookfolding/bokvikning för 2 år sedan. Allt började med att hon såg några pappersblommor och tyckte de var riktigt fina och sedan dess har hon skapat olika motiv och lärt sig själv via böcker och internet. Det finns hur många motiv som helst att skapa, så fort du lärt dig grunderna är det bara att fortsatta skapa!

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Det finns ett antal böcker här att använda men om du vill tar du med en egen bok med ca 22 cm i längd eller längre samt 17 cm bred eller mer. Den behöver ha 200 sidor eller fler. Ta även med dig en linjal och penna. OBS! Ej pocketbok.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

  • Våra lokaler ligger centralt i Gävle.
  • Avstånd till lokal- och regionalbussar 200 m, tågstation 350 m.
  • Parkeringar och parkeringshus finns runt omkring våra lokaler.
  • Kök med mikro, kyl, frys, vattenkokare och kaffemaskin finns.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Gävle

Drottninggatan 23, Gävle

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ämnesområde