Ort
Halmstad
Startdatum
30 Okt 2023
Tid
18:00-21:00
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Benny Dahlqvist
Nummer
33439
Pris
1 595 kr

Om arrangemanget

Att spara i aktier över tid är lönsamt. Lär dig hur du kommer igång med att handla i din egen aktieportfölj.

Innehåll
Att komma igång med din portfölj, vad är det och hur gör jag? Efter det fortsätter vi med Aktiespararnas analysprogram Hitta kursvinnare och tränar oss på i huvudsak teknisk analys men även hur man ser på en aktie ur ett fundamentalt perspektiv. Målet med kursen är att du, när vi är färdiga, ska ha fått kunskap i att starta en depå och förmåga att analysera aktier för att ta egna köp- och säljbeslut.

Kursen genomförs en gång i veckan under 4 tillfällen, samma dag och tid under fyra veckor.
Analysprogrammet Hitta kursvinnare ingår i kursavgiften och en vecka efter kursslut.

Kursledare 
Benny Dahlqvist ansvarar för Aktiespararnas lokalavdelning i Halmstad och har sysslat med aktier och utbildning i många år.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

Kursmaterial
Det bästa är om du har en laptop som du kan installera programmet Hitta kursvinnare på. Du kan även anteckna under kursens gång och göra uppgifterna på din dator hemma.

Bra att veta
Du får en kallelse till kursen innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner

Vill du delbetala? Läs mer om hur du gör på www.medborgarskolan.se/allmanna-villkor

Ort

Medborgarskolan Halmstad

Skolgatan 5, Halmstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 595 kr

Summa: 1 595 kr

Utforska ämnesområde