Ort
Malmö
Startdatum
13 Aug 2024
Tid
18:00-19:30
Dag
Tisdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Christina Nordstjärna
Nummer
69682
Pris
200 kr

Om arrangemanget

Varmt välkommen till en träff i Breathwork.

Breathwork är en aktiv andningsprocess och en metod som under senare år har blivit mycket uppskattad på grund av de positiva och förlösande effekter den kan ha för både kropp och sinne. Med hjälp av andetaget kan fastlåsta tankar byta spår, och nya idéer växa fram. Breathwork kan också hjälpa oss att förstå och komma i kontakt med vår kraft och komma åt vår inre glädje. Även vagusnerven, som kallas nyckeln till kroppens stressregleringssystem stimuleras genom varje andetag vi tar.

VAD INNEHÅLLER EN SESSION?
Du guidas tryggt genom olika andningstekniker. Vi avslutar med en djupavslappning där du får utrymme att vila till lärarens guidning och låta effekterna av andningen integreras. Vi inleder och avslutar med delning. Det är kraftfullt att sätta ord på intentioner och upplevelser. Efter en session i breathwork kan du uppleva en känsla av trygghet, lugn, närvaro och frihet. 

OM LÄRAREN
Christina Nordstjärna har sedan 2010 hållit grupper i Breathwork, internationellt och nationellt. Hon är specialsjuksköterska, breathworker, akupunktör, mindfulnessinstruktör, yogalärare, hypnoterapeut och har bott i Indien med visdomslärare i många år.

Ort

Medborgarskolan - Värnhemstorget

Grangatan 2, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 200 kr

Summa: 200 kr

Utforska ämnesområde