Ort
Hofors
Startdatum
12 Okt 2024
Tid
11:00-14:00
Dagar
Lör, Sön
Antal tillfällen
2 st
Nummer
82344
Pris
1 195 kr

Om arrangemanget

Vill du lära dig Sashiko? Det är en japansk broderiteknik som ursprungligen har använts för att förstärka och laga trasiga kläder och textilier.

Innehåll

Du lär dig att brodera några enkla sömmar med sashikostygn samt dekorera och sy enkel förvaring. 

Upplägg

  • Vi träffas en helg, lördag och söndag. 
  • 2 tillfällen. 
  • 4 studietimmar á 45 minuter per tillfälle.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs.

Kursledare

Julia von Hellens Melin som har mångårig utbildning inom konst och textildesign samt över 30 års erfarenhet av undervisning i akvarellmåleri, slöjd och hantverk. 

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kursmaterial ingår inte i kursen men finns att köpa på plats av ledaren. Kostnad för detta är 200 kr. 

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

House of Homologica

Skolgatan 13, Hofors

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 195 kr

Summa: 1 195 kr

Utforska ämnesområde