Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Bröllopsvals - privat parundervisning

Ort
Göteborg
Antal tillfällen
2 st
Ledare
Werta Houman
Arrangemangsnummer
26312
Pris
1 995 kr

Om arrangemanget

Ta en paus från bröllopsplaneringen och förbered er tillsammans inför er stora dag! Med professionell hjälp blir ni redo för bröllopsvalsen.

Innehåll
Ni lär er en enklare vals, med inslag av extra virvlar om så önskas. Vi börjar med tydliga träningsvalser i lugnt tempo och önskar ni sedan utmana er själva så ökas svårighetsgraden efter era önskemål.

Uppge önskemål på dagar och tider vid anmälan. Priset gäller två tillfällen på 3x45 minuter vardera, men det går även att boka in fler tillfällen om ni önskar det. Vi rekommenderar minst 2-3 tillfällen beroende på förkunskaper.

Det är bra om paret övar hemma mellan tillfällena.

För ve
Ni behöver inga förkunskaper för att delta.

Kursledare
Denna kurs leds av Werta vars bakgrund som dansare började redan som 3-åring med klassisk balett som senare utvecklades till ett intresse för jazzdans följt av latinamerikanska pardansstilar och wienerwals . Dansen har alltid haft en stor inverkan i hennes liv i och med att hon har fått med sig den persiska dansen från sitt ursprung, samt även en hel del magdans.

Werta har utbildat sig i NYC och undervisar, håller i workshops lokalt och internationellt, tävlar i urban dances och driver Anatomic Jack & Dance Company tillsammans med sin kollega Shannon Mabra från NYC som också är kursledare på Medborgarskolan.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Observera att deltagaravgiften gäller per person.
Ha gärna på er finskor (ej träningsskor) så att ni övar i den typ av skor ni kommer att dansa i på Bröllopet.

Efter anmälan blir ni kontaktade via mail för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att ni anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan.
Om ni har önskemål på dag och tid, uppge det vid anmälan.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Göteborg

Viktoriagatan 21, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 995 kr

Summa: 1 995 kr