En person sitter vid ett bord och håller i ett glas med rött vin
Kurs

Bubblor i glaset- mousserande från hela världen!

Ort
Karlstad
Startdatum
22 Nov 2023
Tid
18:00-21:00
Dag
Onsdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Thomas Andersson
Nummer
70934
Pris
375 kr

Om arrangemanget

Champagne , Cava, Prosecco ja det är bara några av de många mousserande viner som produceras i världen. Vi ska under denna kvällen lära oss om de olika metoder för framställning av dessa drycker. En kväll med bubblor som förtecken

En kväll i champagnens tecken!

Innehåll
Champagne , Cava, Prosecco ja det är bara några av de många mousserande viner som produceras i världen. Vi kommer under denna kvällen lära oss om de olika metoder för framställning av dessa drycker.

Upplägg
Efter kvällens föreläsning erbjuds champagneprovning för dem som vill.

Förkunskaper
Intresse för mat och dryck.

Kursledare
Kursledare är Thomas Andersson, utbildad sommelier och diplomerad från Restaurangakademien Stockholm, mångårig provare på Grythyttans Gästgiveri, radio-pratat i P 4 Värmland samt reseledare för ett stort antal vin resor runt i vinvärlden.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Tips på vidareutveckling
Se gärna vårt utbud av matlagningskurser.

Bra att veta

Kostnad för champagne och tilltugg tillkommer med 75kr per glas och betalas direkt till kursledaren i samband med provningen.

Det ingår även ett lättare tilltugg.

OBS! Kom ihåg att visa hänsyn till andra på kursen genom att ej använda parfym.Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Karlstad Fanfaren

Gustaf Anders Gata 7B, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 375 kr

Summa: 375 kr

Utforska ämnesområde