En kväll i champagnens tecken!
Innehåll
Champagne , Cava, Prosecco ja det är bara några av de många mousserande viner som produceras i världen. Vi kommer under denna kvällen lära oss om de olika metoder för framställning av dessa drycker.
Upplägg
Efter kvällens föreläsning erbjuds champagneprovning för dem som vill.
Förkunskaper
Intresse för mat och dryck.
Kursledare
Kursledare är Thomas Andersson, utbildad sommelier och diplomerad från Restaurangakademien Stockholm, mångårig provare på Grythyttans Gästgiveri, radio-pratat i P 4 Värmland samt reseledare för ett stort antal vin resor runt i vinvärlden.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.
Tips på vidareutveckling
Se gärna vårt utbud av matlagningskurser.
Bra att veta
Kostnad för champagne och tilltugg tillkommer med 75kr per glas och betalas direkt till kursledaren i samband med provningen.
Det ingår även ett lättare tilltugg.
OBS! Kom ihåg att visa hänsyn till andra på kursen genom att ej använda parfym.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.
Deltagaravgift: 375 kr
Summa: 375 kr