Ort
Ludvika
Startdatum
3 Apr 2023
Tid
18:30-20:45
Dag
Måndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Kent Jansson
Nummer
77224
Pris
200 kr

Om arrangemanget

Det är aldrig försent att lära sig dansa bugg.

Innehåll

Vi går igenom grundteknik, föra/följa, takt och figurer. Du dansar tillsammans med din partner och dansläraren kommer med tips och råd som gör att ni utvecklas som danspar. Fokus för intensivkursen är dansglädje!

Upplägg

  • En intensivkurs där vi går igenom det mest grundläggande
  • Vi dansar mellan 18:30 och 20:45
  • Har du anmält dig utan partner parar vi ihop dig med någon på plats

Förkunskap

Inga förkunskaper krävs. Det gör heller inget om du har massor av erfarenhet.

Kursledare

Alla ledare har lång erfarenhet av att leda danskurser.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta Alexander Högbom på 0727291691 eller alexander.hogbom@medborgarskolan.se.
  • OBS! Kontollera din skräppost. Du får en kallelse/faktura via mail och i vissa fall händer det att mail från oss hamnar där.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Medborgarskolan Ludvika ***

Myggatan 3, Ludvika

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 200 kr

Summa: 200 kr

Utforska ämnesområde