Innehåll
En kväll i champagnens tecken! Du får lära dig skillnaden mellan olika 4 olika sorters champagne
Upplägg
Kvällen börjar med en föreläsning om Champagne och dess tillverkning.
Efter kvällens föreläsning erbjuds champagneprovning för dem som vill.
Förkunskaper
Intresse för vin och mat.
Kursledare
Kursledare är Thomas Andersson, utbildad sommelier och diplomerad från Restaurangakademien Stockholm, mångårig provare
på Grythyttans Gästgiveri, radiopratat i P 4 Värmland samt reseledare för ett stort antal vinresor runt i vinvärlden. Thomas är dessutom champagneälskare.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.
Tips på vidareutveckling
Se gärna vårt utbud av matlagningskurser.
Bra att veta
Kostnad för champagne och tilltugg tillkommer med 80 kr/glas och betalas direkt till kursledaren i samband med provningen.
Tilltugg kommer att serveras i samband med provningen.
OBS! Kom ihåg att visa hänsyn genom att ej använda parfym
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.
Deltagaravgift: 375 kr
Summa: 375 kr