Ort
Kallinge
Startdatum
13 Mar 2024
Tid
14:00-16:15
Dag
Onsdag
Antal tillfällen
1 st
Nummer
43733
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Ta chansen att vara med vid ett tillfälle för att kolla in "roboten som har svar på allt".

Lär er var ni finner Chatgpt, hur man registrerar sig. Hur man går tillväga samt hur man bär sig åt för att använda chatgpt på bästa möjliga sätt. Nicco går igenom Var chatgpt finns och hur den laddas ned, hur man använder chtagpt. Det blir en utvärdering av träff

Ta chansen att vara med vid ett tillfälle för att kolla in "roboten som har svar på allt".

Innehåll

  • 1 träff
  • Det ingår fika

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs

Kursledare

Nicco Chahrour

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Ort

Kallinge bibliotek

Flisevägen 4, Kallinge

Visa på karta

Relaterade artiklar

Utforska ämnesområde