Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Örebro
Startdatum
3 Mar 2021
Tid
16:50-17:50
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
6 st
Ledare
Christopher Dolck
Nummer
50328
Pris
1 100 kr

Om arrangemanget

Kurs i trolleri och framförallt close-up,. Vi trollar med kortlek, gummiband, pennor och annat som går att hitta i närheten när det är dags att showa för åskådarna. Vi går igenom teknik, hur man ska tänka och utvecklar elevens kreativa förmåga till egna trick.

Kurs i trolleri och framförallt close-up där vi utgår från material i hemmet.

Innehåll
Under kursen hjälper Christopher er med tricksen. Innehållet i kursen anpassas efter deltagarnas intresse samt önskemål.

Upplägg
Vi träffas  6 x 60 minuter, varannan vecka 6 tillfällen för tid att öva. Kursen genomförs i en mindre grupp med 3-5 deltagare.

Vi anpassar verksamheten efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer, vi är i en stor lokal med gått om plats för att hålla avstånd.  Det finns även möjlighet att delta digitalt vid behov, men kursen genomförs främst fysiskt. Om du har fler funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Christopher Dolck är en hejare på trolleri och har hållit på i ca 13 år. Hans främsta specialitet är close-up där man är väldigt nära åskådaren.
Christopher har många strängar på sin lyra och undervisar också både i piano och saxofon.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial kan tillkomma.

Under den termin som du är kursdeltagare på Medborgarskolan får du 5% rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Vi har ett stort utbud av teaterkurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss för mer information.

Bra att veta
Kursmaterial kan tillkomma.

Ort

Medborgarskolan Örebro

Storgatan 18, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 100 kr

Summa: 1 100 kr

Utforska ett ämnesområde