Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Örebro
Startdatum
23 Apr 2020
Tid
17:00-21:00
Dag
Tisdag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Mikael Bandick
Nummer
38502
Pris
1 100 kr

Om arrangemanget

Mikael Bandick bjuder deltagarna på sina bästa cocktailtips och ni får arbeta med olika smaksättningar samt metoder. Han är ansvarig för barkonceptet på Mojo och utbildat personalen inom bar och service, konceptansvarig för Satin Cocktail Lounge och uteservering. Utöver har han utbildat personalen på Frimis Salonger. Du måste vara över 18 år för att få delta på kursen.


Mål
Efter avslutad kurs har du kunskap för att vara en perfekt hemmabartender och kan bjuda nära samt kära på smakfulla drinkar.Efter kursen erbjuds du att köpa ett riktigt barkit genom kursledaren.

Upplägg
Mikael visar hans tekniker, knep och berättar om en cocktails sammansättning. Deltagarna får själva delta i att blanda drinkar och arbetar tillsammans.

Förkunskaper
Inga förkunskaper.

Kursmaterial
Allt material ingår i kursen.

Kursledare
Mikael Bandick började arbeta inom service redan som 9-åring tillsammans med sin far och sålde grönsaker. Han  föll redan då och fortsatte arbeta inom olika branscher. Mikael startade min karriär som Bartender 2002, efter 5 år började han arbeta för Bacardi AB som den yngsta Regional Account Manager i över 8 år. Under dessa år har han samlat erfarenhet från dom bästa i världen och lärt sig av alla han fått äran att arbeta med. Aug 2017 kände Mikael sig redo att fullfölja min dröm och startadeRaise the Bar!Raise the Bar är ett konsultföretag som riktar sig till företag i branschen och konsumenter i behov för utveckling och lärdom. Han arbetar med krogar och tillsammans utvecklar koncept, utbildar och motiverar personalen och säkerställer kvalité för gästen. Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.


Vidareutveckling
Vi har ett stort utbud av matlagningskurser, se vårt kursprogram eller kontakta oss för mer information.

Bra att veta
Kursen hålls på Frimis Salonger, mer information på kallelsen. 18-årsgräns.
Meddela allergier i meddelandefältet vid anmälan.

Delbetala kostnadsfritt. Ange i meddelanderutan.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Ort

Frimis

Frimurareholmen, Örebro

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 100 kr

Summa: 1 100 kr

Utforska ett ämnesområde