Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Stockholm
Startdatum
25 Jun 2018
Tid
10:00-12:30
Dagar
Mån-Tors
Antal tillfällen
4 st
Ledare
Hale Güngör Oppenheimer
Arrangemangsnummer
22927
Pris
1 945 kr

Om arrangemanget

Innehåll och mål
Under några intensiva dagar lär du dig olika collagetekniker i syfte att skapa ett fullständigt verk som fångar uppmärksamhet, överraskar och som du kan rama in och hänga i din egen favorithörna i ditt hem (cirka 50x70 cm)

Upplägg
I början av kursen introduceras olika collagetekniker och vi tittar på flera exempel av samtida collage från olika delar av världen för att bli inspirerade. Därefter förbereder du pappersbitar från gamla magasin, foton och mönstrade papper som skall användas till collagen. Vi diskuterar färg, form, proportion och komposition och du väljer ett ev. tema att jobba med innan vi påbörjar limningen. Alla kursdeltagarna får individuell handledning.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Hale Güngör Oppenheimer är utbildad i fri konst på Parsons School of Design i Paris, måleri på Pratt Institute New York samt textil på Konstfack. Hon har sin ateljé i Stockholm och ställer ut internationellt.

Kursmaterial
Skolan tillhandahåller papper och har kopieringsmöjligheter. Ta med dig sax och universallim samt några foton/gamla magasin som skulle kunna användas under kursen.

Utvecklingsmöjligheter
Kursen kan leda till en djupare förståelse för collage och mer avancerade collagetekniker. Vi rekommenderar även Hales kurs "Pop-up bok och Teckna ditt hus eller din lägenhet.


Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på www.bokus.com .
I Akademibokhandelns butiker kan du under samma period erhålla 10% rabatt på böcker, papper och kontorsvaror.

Ort

Medborgarskolans Hus

Hagagatan 23 A, Stockholm

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 945 kr

Summa: 1 945 kr