Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Kungsbacka
Startdatum
18 Feb 2020
Tid
18:30-19:15
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
8 st
Nummer
68252
Pris
1 295 kr

Om arrangemanget

Contemporary är modern lyrisk dans har utvecklats den senaste tiden och allt fler blir nyfikna. Contemporary bygger på mycket känslor och att våga utforska nya rörelser. Dansen är energisk, flödande och uttrycksfull med akrobatsiska inslag.

Innehåll
Med hjälp av dansen utvecklar du din kroppskontroll och styrka. Du lär dig rörelser för att förlänga, tappa och fånga upp medans du använder hela din kropp för att uttrycka dig genom dansen och musiken.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i tio veckor på samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. 

Förkunskaper
Denna danskurs riktar sig till både dig som är nybörjare och dig som har dansat tidigare.

Kursledare
Nadine Gustafsson har arbetat som danslärare på Medborgarskolan sedan 2017. Med en 12 årig danserfarenhet i bagaget har hon dels utbildat sig via kulturamas danslinje i Stockholm och Artistique danslinjen i Göteborg. Hennes huvudsakliga sysselsättning vid sidan av dansen är studier vid Göteborgs universitet där hon läser ämneslärarprogrammet med inriktning gymnasiet.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Bär kläder som är bekväma att dansa i.

Bra att veta
Denna kurs ingår i föreningen Aktiv Ungdoms utbud och som kursdeltagare blir du automatiskt medlem i föreningen. Medlemsavgiften på 50 kronor specificeras på fakturan.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Kungsbacka

Kabelgatan 9, Kungsbacka

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 295 kr

Summa: 1 295 kr

Utforska ett ämnesområde