Foto: Johanna Nauwelaertz de Agé
Kurs

Cosplaycirkel inför Halloween - Lär dig göra egen kostym och mask!

Ort
Malmö
Startdatum
10 Sep 2023
Tid
14:00-17:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
65640
Pris
50 kr

Om arrangemanget

Vill du tillsammans med andra ungdomar bygga din egen kostym och mask inför Halloween? Vi ses 7 söndagar på det mysiga Hang Out (vid Munkhätteskolan) tillsammans med andra Cosplayintresserade. Det finns en del material på plats - häng på! Observera att detta inte är en lärarledd cirkel.

Datum och tid:
Sön kl 14:00 - 17:00
17/9, 24/9, 1/10, 8/10, 15/10, 22/10, 29/10

Adress
Hang Out, Rödkullastigen 2, Malmö
Cirkelledaren kommer ut och hämtar dig vid cirkelns start.

Material
Ta gärna med dig egna material och tyger som du vet att du behöver för din egen kostym. Vi kommer att ha visst material och verktyg på plats (vissa tygbitar, symaskiner, saxar, lim, tapetklister för pape maché etc).

För vem?
För ungdomar som är intresserad av cosplay och att bygga sin egen kostym, tex inför Halloween. Lämplig ålder 15-20 år. Observera att cirkeln inte är lärarledd, utan det är en kollaborativ process där alla hjälps åt att ta reda på mer om de tekniker och material som behövs för att skapa olika delar av kostym och mask.

Vid intresse kommer vi även att anordna ett studiebesök på Tillskärarakademien i Malmö så att ungdomarna kan få lite tips i olika sömnadstekniker och en chans att ställa frågor till professionella yrkespersoner inom mode och design. Detta sker i så fall på ett separat datum. 

Anmälan 
Anmäl dig på länken nedanför. Det kommer utgå en deltagaravgift på 50 kr.

 

Ort

Hang Out

Rödkullastigen 2, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 50 kr

Summa: 50 kr

Utforska ämnesområde