En välsminkad kvinna döljer sitt ansikte i tröja
Föreläsning

Cyklade från Indien till Sverige för kärlekens skull

Ort
Kungälv
Startdatum
16 Nov 2023
Tid
18:00-19:30
Dag
Torsdag
Nummer
38841
Pris
135 kr

Om arrangemanget

Våga tro på det omöjliga och ha kärleken som drivkraft. På denna föreläsning får du ta del av Pradyumna Kumar Mahanandia och hans fru Lottas fantastiska livsresa.

Innehåll
Du kommer få ta del av en fantastisk berättelse som lär oss att allting är faktiskt möjligt. Pradyumna, som föddes i en liten by vid namn Orissa, berättar om sin cykelresa från Indien till Sverige med fast beslutsamhet att finna sin stora kärlek.  En astrolog sa att han kommer att gifta sig med en kvinna från ett annat land, och hon är musikalisk, äger skog och född i Oxens tecken. Detta budskap kommer att följa honom genom hans unga år. Resten är en fantastisk kärlekshistoria. Där verkligheten överträffade drömmen.

För vem
Denna föreläsning är för alla.  

Föreläsare
Pradymna Kumar Mahanandia föddes i Orissa i Östra Indien. Han kommer tillsammans med sin fru Lotta att hålla i denna föreläsning. 

Bra att veta
Du får en kallelse till föreläsningen innan start. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Den kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i Medborgarskolans kurser har du möjlighet att utnyttja vissa förmåner, läs mer på www.medborgarskolan.se/formaner 

Ångerrätten gäller inte för kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande. Anmälan är i dessa fall bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avbokning. 

Ort

Mimers Hus Teater

Trollhättevägen 4, Kungälv

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 135 kr

Summa: 135 kr

Utforska ämnesområde