Ort
Helsingborg
Startdatum
6 Feb 2024
Tid
13:00-14:30
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
64889
Pris
995 kr

Om arrangemanget

Så många kan inte ha fel - att sjunga i kör ger en härlig känsla! I körsång lär du dig om musik, aktiverar din andning och lär känna nya människor. En gång i veckan träffas Camillas damkör och övar körsång, och kanske kan vi bjuda in vänner att lyssna på slutet av terminen.

En damkör för dig som älskar att sjunga och mår bra av att låta rösten klinga! Alla är välkomna oavsett tidigare sångerfarenhet. Vi sjunger en blandad repertoar där det finns chans att komma med önskemål.

Upplägg
Vi tränar på att intonera och sjunga unisont och även på att sjunga tvåstämmigt. Vi sjunger en blandad repertoar, framåt våren plockar vi fram vårsånger. Det finns tid för fika varje gång, Medborgarskolan bjuder på kaffe så ta gärna med en krans att dela på.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Camilla Paulsson, erfaren sångerska, körsångerska och pedagog med bakgrund inom klassiskt, jazz och barbershop. "Sång är till för alla" är Camillas motto och så här presenterar hon sig själv:

Efter musikerexamen i sång från musikhögskolan i Malmö frilansade jag i 10 år på de flesta operascenerna i Sverige, för att år 2000 slå mig till ro med en fast tjänst i Operakören vid Kungliga teatern i Köpenhamn.  Sedan tog jag några sabbatsår på Lanzarote, undervisade på kulturskolan där och sjöng jazz och musical på hotellen. Där ledde jag även en Barbershopkör.

Nu är jag tillbaka i min uppväxtstad Helsingborg och ser fram emot att dela med mig av min erfarenhet till alla sångintresserade.

Hälsningar, Camilla

Bra att veta
Kören övar i en sal med dansparkett där ytterskor inte är tillåtna, medtag gärna inneskor med ren och mjuk sula.

Invänta alltid kallelse innan du går till första träffen! Ta del av våra köpvillkor innan du anmäler dig, det går också bra att kontakta oss och ställa frågor.  

Efteranmälan går bra
Det går bra att komma med även mitt i terminen, medan kursen pågår. Välj då  "Medborgarskolan faktura" som betalningsalternativ vid anmälan, så anpassar vi din faktura för betalning endast från det kurstillfälle du börjar.

Erbjudande
Gå två kurser inom dans, sång eller musik och få 300 kr rabatt på den andra kursen, eller gå tre kurser och få 500 kr rabatt på den tredje!
Erbjudandet är personligt och gäller endast för fullängdskurser med cirka 10 kurstillfällen. Gäller ej individuell undervisning och går ej att kombinera med andra rabatter.

Rabatt på böcker
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Ort

Medborgarskolan

Gasverksgatan 17, Helsingborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 995 kr

Summa: 995 kr

Utforska ämnesområde