Ort
Osby
Startdatum
10 Feb 2022
Tid
16:30-17:15
Dagar
Torsdagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Linda Johansson Frodig
Nummer
56478
Pris
690 kr

Fullbokad. Anmäl dig som reserv!

Om arrangemanget

I denna kurs får barnen på ett lekfullt och roligt sätt testa att dansa.

Om kursen
Vi inspireras av både modern dans och lite mer show, där vi leker med både olika tempon och rytmer. Barnen tränas på ett pedagogiskt sätt utan anhörig med.

För vem
Inga förkunskaper krävs.

Kursledaren
Linda har i princip dansat i hela sitt liv, mycket av hennes teknik har hon från rytmisk gymnastik. Vid 17-årsåldern tog hon sin första balettlektion, då på Folkuniversitetet i Kristianstad. Efter gymnasiet gick hon den yrkesförberedande dansutbildningen på Dansakademin i Öresund där hon på heltid studerade balett, jazz och modern dans. Därefter fortsatte hon till Karlskrona/Ronneby där hon dansade och undervisade i balett, show, street och 10-dans vid Tony Irving Dance Academy.

Bra att veta
Uppehåll v.8 + v.15. Ledig, bekväm klädsel som är lätt att röra sig i. 

- En studietimme omfattar 45 minuter.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Ort

Medborgarskolan Osby

Industrigatan 10 (fd. Källan ), Osby

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 690 kr

Summa: 690 kr

Utforska ett ämnesområde