Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Göteborg
Startdatum
8 Maj 2020
Tid
19:00-21:00
Dag
Fredag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Werta Houman
Nummer
75670
Pris
200 kr

Om arrangemanget

Våra JAM Sessions riktar sig till dig som har ett öppet sinne och har ett intresse för dans och musik. Det är ett utmärkt komplement till traditionella dansklasser där du får möjlighet att utveckla din dans och växa i dig själv.

Innehåll

Kl. 19-19.30 är det introduktionsworkshop. Därefter är det fri dans på öppet dansgolv från kl. 19.30-21.00 Vi kommer spela olika typer av musik - allt från salsa till funk och disco. Kom och dansa dig svettig med Shannon ´Whichway´ Sha Mabra och mig Werta Preemy från Anatomic Jack & Dance Company en fredagkväll i månaden med start den 21/2! Let´s get busy 😉

 För vem

Våra JAM! Sessions riktar sig till dig som har ett öppet sinne och har ett intresse för dans och musik. Det är ett utmärkt komplement till traditionella dansklasser där du får möjlighet att utveckla din dans och växa i dig själv.

 

Kursledare

Shannon ´Whichway´ Sha Mabra och mig Werta Preemy från Anatomic Jack & Dance Company! Let´s get busy 😉

Werta har utbildat sig i NYC och undervisar, håller i workshops lokalt och internationellt, tävlar i urban dances och driver Anatomic Jack & Dance Company tillsammans med sin kollega Shannon Mabra som är med och leder denna kurs

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.
 


Bra att veta


Friskvårdsbidrag eller friskvårdsbetalning via ActiWay eller Min Friskvård/ePassi kan användas på denna kurs. Skriv i meddelanderutan vid anmälan om det är aktuellt för din bokning.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum skickat till dig innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

Dusch och omklädningsrum finns i lokalen.

Ort

Medborgarskolan Göteborg

Viktoriagatan 21, Göteborg

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 200 kr

Summa: 200 kr

Utforska ett ämnesområde