Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Halmstad
Startdatum
16 Sep 2020
Tid
09:30-10:15
Dagar
Onsdagar
Antal tillfällen
5 st
Ledare
Marita Fredman
Nummer
76412
Pris
495 kr

Om arrangemanget

Olika dansstilar till härliga rytmer. Enkla steg och rörelser som ger cirkulation i kroppen och glädje i själen!

Innehåll
Dansen och svårighetsnivån anpassas efter gruppen. Enkla stegkombinationer för hela kroppen som du enkelt följer med på till härlig musik.

För vem
Du behöver inga förkunskaper, allt efter egen förmåga.

Kursledare
Marita älskar all rörelse till musik och är uppvuxen på en dansbana. Hon har dansat allt från gammaldans till modern dans och har lång erfarenhet i att leda grupper. Marita är uppvuxen i Våxtorp och har varit aktiv hela livet och vill inspirera andra till ett rörligt och aktivt långt liv.

Medborgarskolans kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Bra att veta
Ta med: Sköna skor eller så dansar du barfota och en vattenflaska ett ett hett tips!
Möjlighet till fortsättning ytterligare 5 veckor direkt efter kursavslut.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.                                    

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Ort

Medborgarskolan Halmstad

Söndrumsvägen 35, Halmstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 495 kr

Summa: 495 kr

Utforska ett ämnesområde