Låt dansen inspirera dig
Kurs

Dans: Salsa för alla 28/6 (eftermiddag)

Ort
Malmö
Startdatum
28 Jun 2022
Tid
14:00-15:30
Dag
Måndag
Antal tillfällen
1 st
Ledare
Hang Ho
Nummer
58437
Pris
0 kr

Om arrangemanget

Vår dansledare Hang bjuder på smittande dansglädje och en lektion i salsa för alla som är nyfikna, unga som gamla! Ta med lediga kläder, vattenflaska och inomhusskor.

Våra dansledare Hang och Erik bjuder på smittande dansglädje och en lektion i salsa för alla som är nyfikna, unga som gamla! Ta med lediga kläder, vattenflaska och inomhusskor.  

Salsa är en av de mest populära dansstilarna i världen. Den kommer ursprungligen från Latinamerika men kan idag dansas i stort sett överallt. Salsa finns i en mängd olika varianter. Vi kommer att lära ut en av de mest popular stilarna, LA style, som har sitt ursprung i Los Angeles.

Vi kommer dansa både individuellt och tillsammans.

Ålder: alla åldrar välkomna 
Datum: tis 28/6

Tid: 14:00 – 15:30  

Lokal: Repsalen, Augusten, Augustenborgsgatan 10, Malmö 

Ledare: Hang  och Erik

Begränsat med platser. Föranmälan rekommenderas!

Tillgänglighetsanpassning: OBS – Entrén/Foajén är tillgänglighetsanpassad med ramp, automatisk dörröppnare och handikapptoalett, men lokalen Repsalen är INTE tillgänglighetsanpassad. Trösklar och trappsteg förekommer. Har du funktionshinder men vill delta i aktiviteten, kontakta anna.wagner@medborgarskolan.se så försöker vi lösa det!

Kursen är en del av följande satsning:

Sommaraktiviteter på Augusten 

27 juni – 1 juli 2022 

I ett samarbete mellan Medborgarskolan och MKB öppnar vi upp Augusten för en vecka fullproppad med roliga och inspirerande aktiviteter för alla åldrar! Kom och testa på bland annat dans, film och Dj-ande, helt gratis! Eftersom det finns begränsat antal platser, rekommenderas föranmälan (gäller ej biovisningarna). Drop-in välkomnas i mån av plats.  

 

Ort

Augusten

Augustenborgsgatan 10, Malmö

Visa på karta

Utforska ett ämnesområde