Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Dans till Latinamerikanska rytmer

Ort
Karlstad
Startdatum
23 Aug 2020
Tid
17:15-18:15
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Ledare
Viviana Rojas
Nummer
45187
Pris
1 350 kr

Om arrangemanget

 Under denna kurs dansar vi till Latinamerikanska rytmer som exempelvis salsa och merengue.

Innehåll
Vi har roligt med dans och musik, vi dansar till enkla koreografier där fokus ligger på att hålla oss i rörelse och sprida glädje och energi! Kom och dansa och ha kul till härliga dansrytmer från Brasilien och Latinamerika!

Upplägg
 
Kursen hålls 1 gång i veckan, samma dag och tid. Varje tillfälle är 60 min.

Kursledare
Jag heter Viviana Rojas och kommer ursprungligen från Chile men bor nu i Karlstad och Sverige. Jag är en glad kvinna som brinner för dans och musik, det är min stora passion i livet! Jag tycker dans skapar en positiv och glad känsla för själen och kroppen. Som kursledare känns det jätteroligt och positivt att lära ut olika danstilar till deltagarna, jag märker på en gång att de känner sig glada, njuter av musiken, rytmen och uttrycker sig själva genom dansen. Det bästa med att vara kursledare är att se alla deltagarna njuta av dansen och ha kul tillsammans och när de når sina mål att klara av stegena och visa att de har lärt sig dansen, då känns det underbart!
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Ta med vattenflaska!


Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.


Bra att veta
Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss! Denna kurs är godkänd enligt Skatteverkets kriterier för "motion och enklare friskvård". Vi tar emot Friskvårdskuponger samt Friskvårdschecken.
Ta gärna på dig skor med klack. Skönt kan vara att även ha med sig en vattenflaska.Salsa är en av de mest populära danserna just nu. Musiken andas latinamerikansk värme och stegen tillsammans med de mjuka rörelserna tar fram det sensuella i dansen.


Ort

Medborgarskolan Karlstad Herrhagen

Vasagatan 8, Karlstad

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 1 350 kr

Summa: 1 350 kr

Utforska ett ämnesområde