Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Eskilstuna
Startdatum
3 Nov 2020
Tid
16:45-17:45
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
65394
Pris
750 kr

Om arrangemanget

Det är aldrig försent att lära sig dansa bugg. Det är världens bästa och roligaste motion! Välkommen med ut på dansgolvet!
Innehåll och upplägg
 
Bugg - den populära sällskapsdansen i Sverige! En stimulerande grundkurs för dig som vill lära dig och ta del av alla roliga steg och turer i buggen.

Du får lära dig de viktiga grundstegen och flertalet roliga "turer". Vi tränar smidighet och taktkänsla. Kom loss och lär dig bugga från grunden eller träna vidare - roligt är det och motion får du!

Efter genomgången kurs kan du bjuda upp till dans utan att skämmas!

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Vi lär oss tillsammans och utifrån där vi befinner oss.

Kursledare

Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Ha bekväma kläder som du kan ta ut rörelser i.

Bär gärna bekväma dansskor.

Bra att veta

Kom ombytt och klar, det finns inget omklädningsrum på plats.

Bugg klassas som skattefri motions- och friskvårdsaktivitet, hör med din arbetsgivare.

Alla åldrar är välkomna.

Ta gärna med en danspartner.

Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför arbetar vi systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Folkbildning

Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Kallelse/faktura

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Önskar du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Ort

Medborgarskolan Eskilstuna

J A Selanders gata 1, Eskilstuna

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 750 kr

Summa: 750 kr

Utforska ett ämnesområde