Ort
Malmö
Startdatum
1 Sep 2024
Tid
18:00-21:00
Dagar
Söndagar
Antal tillfällen
10 st
Nummer
69520
Pris
40 kr

Om arrangemanget

Välkommen till Medborgarskolans buggkvällar på Värnhemstorget! Här lär vi av varandra och utvecklas tillsammans, så dessa kvällar lämpar sig bäst för dig som redan dansat lite och kan grunderna.

Vi kommer att bättra på våra kunskaper inom tre typer av danser. Framför allt bugg och Fox, men vi dansar även vals ibland. Vi kommer att turas om att dela med oss av våra kunskaper i Bugg och Fox och lära varandra olika turer. Därför bör du ha gått en grundkurs eller ha lite erfarenhet av danserna eftersom vi inte kommer att gå igenom grunderna i dessa danser. Om du redan kan grundstegen men ännu inte så många turer, så är du välkommen att lära dig fler tillsammans med oss.

Vi inleder kvällen med en timmes genomgång av olika turer. Omkring kl 19:00 tar vi en fika och registrerar deltagare/närvaro. Efter det får du möjlighet att träna på det vi gått igenom och prova hur det går att kombinera med dina tidigare kunskaper.

ANMÄLAN
Du kan registrera dig här på hemsidan och betala för första tillfället, när du väl gjort det så kan du komma som Drop-in vilka söndagar du vill (du finns då på listan) och vi mejlar en faktura till dig i efterhand för de tillfällen du dansar. Kostnad 40 kr per tillfälle

Eftersom vi är ett studieförbund som anordnar studiecirklar så behöver vi registrera dig med personnummer, och kontaktuppgifter för att du ska vara godkänd som deltagare. Vi kan också behöva kontakta dig via e-post eller SMS om evenemanget exempelvis med kort varsel måste ställas in.

BRA ATT VETA
Inga ytterskor i lokalen! Ta med dig danskor, finskor eller tex inomhus-träningsskor.
Ta gärna med egen fika   (Kaffe/te kommer finnas att köpa för en liten slant.)

Kontakt:
Har du frågor hör av dig till Peter på 0707875297

Ort

Medborgarskolan - Värnhemstorget

Grangatan 2, Malmö

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 40 kr

Summa: 40 kr

Utforska ämnesområde