Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Ort
Nyköping
Startdatum
21 Okt 2019
Tid
17:30-18:30
Dagar
Måndagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
53272
Pris
650 kr

Om arrangemanget

Vill du dansa utan krav och med glädjen i fokus? Till härliga rytmer och tillsammans med andra får du röra på dig och fyllas av glädje. Du kommer att vara så lätt som aldrig förr.

Innehåll

Varierade musik från många stilar kommer att genomföras i kreativa rörelsesekvenser som tränar din kropp till full hälsa. Du upplever en ny linje av musik, rytm, rörelse och känsla. Du kan delta - oavsett ålder, erfarenhet och kondition.

Upplägg

Vi utövar dansen tillsammans i grupp med koreografen Britta och glädjen i centrum.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för att delta på denna kurs.

Kursledare

Britta Jakubenko har dansat i över 20 år och förutom Zumba® så undervisar hon i salsa, magdans och energi dans. Hon är diplomerad friskvård-och stress pedagog med kognitiv inriktning. Hon har ett holistisk synsätt och drivs av människors skratt och glädje, där dans är ett givet verktyg för henne. 
 
Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta

Klä dig i bekväma kläder så att du kan dansa energidans.

Kom ombytt och klar, det finns inget omklädningsrum på plats.

Kallelse/faktura

Du får en kallelse skickad till angiven e-postadress ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför arbetar vi systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

 

Ort

Medborgarskolan Nyköping

Östra Bergsgatan 31, Nyköping

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 650 kr

Summa: 650 kr

Utforska ett ämnesområde