Vi använder cookies för att ge dig relevant marknadsföring och en bättre upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Kurs

Dansa Energidans - en kravlös dans fylld av glädje

Ort
Eskilstuna
Startdatum
3 Nov 2020
Tid
20:15-21:15
Dagar
Tisdagar
Antal tillfällen
5 st
Nummer
65397
Pris
750 kr

Om arrangemanget

Vill du dansa utan krav och med glädjen i fokus? Till härliga rytmer och tillsammans med andra får du röra på dig och fyllas av glädje. Du kommer att vara så lätt som aldrig förr.

Innehåll

Varierade musik från många stilar kommer att genomföras i kreativa rörelsesekvenser som tränar din kropp till full hälsa. Du upplever en ny linje av musik, rytm, rörelse och känsla. Du kan delta - oavsett ålder, erfarenhet och kondition.

Upplägg

Vi utövar dansen tillsammans i grupp med glädjen i centrum.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för att delta på denna kurs.

Kursledare
 
Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta

Klä dig i bekväma kläder så att du kan dansa energidans.

Kom ombytt och klar, det finns inget omklädningsrum på plats.

Folkbildning

Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Kallelse/faktura

Du får en kallelse skickad till angiven e-postadress ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför arbetar vi systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

 

Ort

Medborgarskolan Eskilstuna

J A Selanders gata 1, Eskilstuna

Visa på karta

Pris

Deltagaravgift: 750 kr

Summa: 750 kr

Utforska ett ämnesområde